Kategorier
Accenta utökar sin säljorganisation!

Just nu söker vi en säljare till Region Syd (Skåne, Blekinge, Småland) samt en säljare till Region Mitt/Mälardalen. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden. 

Vi söker dig med passion för ljus!

Accenta växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. 
Vår viktigaste resurs och anledningen till vår tillväxt är våra medarbetare – kunniga utesäljare, innesäljare, produktansvariga, fokuserade ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar och hjälper våra kunder. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med lösningsorienterad försäljning där du arbetar under eget ansvar för att nå uppsatta mål samt driva och utveckla dina kundkontakter. 
Dina kunder finns inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt via elinstallatörer och slutanvändare såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ person som drivs av att göra affärer. Du har erfarenhet från försäljning där du ansvarat för att ha tagit fram en lösning och med det skapat ett mervärde för din kund.

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. För oss är det viktigt att vi hela tiden vidareutvecklar oss och skapar därför förutsättningar för det.


Vill du bli vår nästa medarbetare?


Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan till: jobbansokan@accenta.se
Märk din ansökan med det distrikt du söker till.

Sista ansökningsdag: 6 december 2017
Tillträde: Snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Larsson,
försäljningschef 072-050 4408


Accenta marknadsför ett brett program av nöd- och reservbelysningsutrustningar. 
Vi har snart 50 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av nödbelysningsarmaturer. Vi saluför inte bara den bekanta gröna skylten utan även den avancerade elektroniken som driver armaturen. Vi har hela Sverige som vår marknad och våra filialer är placerade i Värnamo, Malmö, Göteborg och Stockholm.


AKTUELLT

Elmässan SYD 2018

Välkommen att besöka oss på EasyFairs Elmässa i Malmö den 24 och 25 januari.

Gratis entrebiljett »Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »