KategorierAccenta utökar sin säljorganisation!

Just nu söker vi en Regionssäljare till Stockholm/Mälardalen. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och av att skapa mervärde för kunden. 


Som säljare hos oss arbetar du med lösningsorienterad försäljning med en bred produktportfölj till din hjälp. Du arbetar tillsammans med en dynamisk grupp samtidigt som du också har eget ansvar för att nå uppsatta mål samt för att driva och utveckla dina kundkontakter.

Dina kunder finns inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt via elinstallatörer och slutanvändare såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från försäljning, vi tror också att du är en förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ person som drivs av att göra affärer. 


Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda och ett starkt varumärke.  


Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval.
Skicka din ansökan till: jobbansokan@accenta.se

Sök senast den 30 april 2018. Tillträde snarast.


Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Larsson,
försäljningschef 072-050 4408

Accenta marknadsför ett brett program av nöd- och reservbelysningsutrustningar. 
Vi har snart 50 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av nödbelysningsarmaturer. Vi saluför inte bara den bekanta gröna skylten utan även den avancerade elektroniken som driver armaturen. Vi har hela Sverige som vår marknad och våra filialer är placerade i Värnamo, Malmö, Göteborg och Stockholm.


AKTUELLT


De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »