Kategorier

Led Eye RUBIC-UNA

Led Eye RUBIC-UNA

Nödbelysningsarmatur till RUBIC-UNA-systemet.

Lättmonterad diodarmatur som passar i de flesta miljöer. Stomme i rostfritt stål, alternativt vitlackerad. Utrustad med 3W diod. Finns med symmetrisk eller asymmetrisk ljusbild. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar.

LED EYE är för anslutning till RUBIC-UNA central via kommunikationskabel.

Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838


Montage: För infällt montage. 
Anslutning: 230V, 50Hz.
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri: Litium-Jon LiFePO4. 
Isolationsklass: 2.
Skyddsklass: IP20

U= Symmetrisk ljusbild

R= Asymmetrisk ljusbild

Produktblad Led Eye Li RUBIC-UNA

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »