Kategorier

Helios Li med inbyggt värmeelement

Helios Li med inbyggt värmeelement

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 25 meter

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Enkelt designad armatur som klarar hög montagehöjd i de flesta miljöer. Armaturen finns med batteribackup och självtestsystem samt opal kupa. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessor laddare vilket innebär lägre total energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Lämplig för utomhusbruk. Armatur med inbyggt batteri har termostatreglerat värmeelement som klarar utomhustemperatur / -25 grader. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838              


Montage: Vägg och tak. 
Anslutning: 230V 50Hz 
Uppladdningstid: 12 h 
Batteri: Litium-Jon LiFePO4
Isolationsklass: 2 
Skyddsklass: IP65

Produktblad Helios Li Värme

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »