Kategorier

Helios Li med inbyggt värmeelement

Helios Li med inbyggt värmeelement

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 25 meter

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Enkelt designad armatur som klarar hög montagehöjd i de flesta miljöer. Armaturen finns med batteribackup och självtestsystem samt opal kupa. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessor laddare vilket innebär lägre total energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Lämplig för utomhusbruk. Armatur med inbyggt batteri har termostatreglerat värmeelement som klarar utomhustemperatur / -25 grader. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838              


Montage: Vägg och tak. 
Anslutning: 230V 50Hz 
Uppladdningstid: 12 h 
Batteri: Litium-Jon LiFePO4
Isolationsklass: 2 
Skyddsklass: IP65

Produktblad Helios Li Värme

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »