Kategorier

AXN Li

AXN Li

Nödbelysningsarmatur med dioder

Lättmonterad diodarmatur som klarar hög montagehöjd i de flesta miljöer. Tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Armatur är utrustad med en 6W:s diod samt symmetrisk eller asymmetrisk ljusbild. AXN finns i utföranden batteribackup med självtest samt centralmatning. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838. 

Montage: Utanpåliggande takmontage. 
Anslutning: 230V, 50Hz. 
Uppladdningstid: 12 h. 
Batteri: Litium-Jon LiFePO4. 
Isolationsklass: 2. 
Skyddsklass: IP42/65 

U= Symmetrisk ljusbild

R= Asymmetrisk ljusbild

Produktblad AXN Li

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »