Kategorier

Helios Li

Helios Li

Nödbelysningsarmatur med dioder

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Enkelt designad armatur som klarar hög montagehöjd i de flesta miljöer. Armaturen finns i två olika utföranden med batteribackup och självtestsystem samt centralmatat utförande. Dioderna har ett ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessorstyrd laddare vilket innebär lägre total energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Armatur med klar kupa.
Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838

Montage: Tak.
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 12 h
Batteri: Litium-Jon LiFePO4
Isolationsklass: 2
Skyddsklass: IP 42

Produktblad Helios Li Nödljus

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »