Kategorier

Twins Piano Li - Dimrad

Twins Piano Li - Dimrad

Hänvisningsarmatur med dioder Läsavstånd 20, 30 meter

Elegant, enkel diodarmatur i svart utförande. Speciellt framtagen för biograf- samt teatermiljö då den enbart har 20% ljusflöde vid normaldrift, vid nöddrift 100%. Uppfyller gott och väl kraven på 2 Cd per kvadratmeter. Armaturen är försedd med microprocessorladdare vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med 1 meters anslutningskabel.

Godkänd enligt SS EN 60598-2-22 och SS EN 1838.

Montage: Vägg eller tak. 
Anslutning: 230V, 50Hz. 
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri:Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 2.
Skyddsklass: IP41

Produktblad Twins Li Piano

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »