Kategorier

Twins Piano Li - Dimrad

Twins Piano Li - Dimrad

Hänvisningsarmatur med dioder Läsavstånd 20, 30 meter

Elegant, enkel diodarmatur i svart utförande. Speciellt framtagen för biograf- samt teatermiljö då den enbart har 20% ljusflöde vid normaldrift, vid nöddrift 100%. Uppfyller gott och väl kraven på 2 Cd per kvadratmeter. Armaturen är försedd med microprocessorladdare vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med 1 meters anslutningskabel.

Godkänd enligt SS EN 60598-2-22 och SS EN 1838.

Montage: Vägg eller tak. 
Anslutning: 230V, 50Hz. 
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri:Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 2.
Skyddsklass: IP41

Produktblad Twins Li Piano

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »