Kategorier

Twins Li Vit

Twins Li Vit

Hänvisningsarmatur med dioder Läsavstånd 20, 30, 40 meter

Elegant, enkel diodarmatur. Stomme av vitt aluminium med dubbelsidig folierad plexiglas skiva. Armaturen finns med batteribackup och självtest samt i centralmatat utförande. Dioderna har ett ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återupladdningstid.Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd.
Armaturen är försedd med 1 meter anslutningskabel.
Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838

Montage: Vägg, tak och linupphängning
Anslutning: 230V 50Hz.
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri: Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 1.
Skyddsklass: IP41.

Produktblad Twins Li 20

Produktblad Twins Li 30

Produktblad Twins Li 40

produkter per sida

produkter per sida

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »