Kategorier

Mirka Li

Mirka Li

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 20, 30, 40, 60 meter

Elegant, enkel diodarmatur. Stomme av grålackerad aluminium för enkel eller dubbelsidigt montage. Armaturen finns i två olika utföranden batteribackup med självtestsystem och för centralmatat utförande. Dioderna har ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessor laddare vilket innebär lägre total energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningskydd optimerar batteriets livslängd.
Skyltar beställes separat enligt beställningsnyckel.
Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838

Montage: Vägg, tak och linupphängning
Anslutning: 230V, 50Hz.
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri: Litium-Jon LiFePO4. 
Isolationsklass: 1.
Skyddsklass: IP40

Produktblad Mirka Li 20/30

Produktblad Mirka Li 40/60

produkter per sida

produkter per sida

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »