Kategorier

Exit Li (Batteri)/ Värme

Exit Li (Batteri)/ Värme

Hänvisningsarmatur med dioder. Läsavstånd 20,25,30 meter.

Lättmonterad flexibel armatur med många olika installationsmöjligheter. Symbolfolie medföljer. Tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Vit stomme samt klar kupa som standard. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprossesor laddare vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladningstid. Elektronisk bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Armatur med inbyggt batteri har termostatreglerat värmeelement som klarar utomhustemperatur / -25 samt lämplig för utomhusbruk. 

Kan användas som hänvisnings- eller nödljusarmatur. 
Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.

Montage: Vägg och tak samt infälld. 
Anslutning: 230V, 50Hz. 
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri: Litium-Jon LiFePO4
Isolationsklass: 2.
Skyddsklass: IP65.


Vid takmonterad hänvisningsarmatur krävs tillbehör DS skylt.

Produktblad Exit Värme

Produktblad Exit Li

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »