Kategorier

Helios Li

Helios Li

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 25 meter

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Enkel design gör det möjligt att använda i de flesta miljöer. Finns med batteri och självtestsystem samt för centralmatat utförande. Symbolfolie medföljer. Dioderna har ett ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningskydd optimerar batteriets livslängd. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.


Montage: Vägg och tak.
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 24 h
Batteri: Litium-Jon LiFePO4
Isolationsklass: 2
Skyddsklass: IP42/65

Produktblad Helios Li Hänv.

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »