Kategorier

Helios Li

Helios Li

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 25 meter

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Enkel design gör det möjligt att använda i de flesta miljöer. Finns med batteri och självtestsystem samt för centralmatat utförande. Symbolfolie medföljer. Dioderna har ett ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningskydd optimerar batteriets livslängd. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.


Montage: Vägg och tak.
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 24 h
Batteri: Litium-Jon LiFePO4
Isolationsklass: 2
Skyddsklass: IP42/65

Produktblad Helios Li Hänv.

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »