Kategorier

OUTLED med DALI

OUTLED med DALI

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 25 meter

Elegant, enkel diodarmatur. Vit stomme som standard aluminium finns mot beställning. Komplett med 4st pictogram samt monteringsskena för vägg. Armatur med DALI don som styrs via dator eller panel. Dioderna har ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.

Montage: Vägg eller tak
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 12 h
Batteri: NiMh högtemperatur
Isolationsklass: 1
Skyddsklass: IP 40


Svensktillverkad Armaturen tillverkas i Sverige.

Självtestsystem AT
1 min/vecka, 1tim/månad, var 6:e månad djupurladdning. 1 timmes batteribackup. I det fall nätet faller under testperioden går armaturerna i nödljusläge. När nätet återkommit fortsätter armaturen i nödljusläge tills en full funktionstest är utförd.


Produktblad Outled med Dali

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »