Kategorier

OUTLED med kondensatordrift

OUTLED med kondensatordrift

Hänvisningsarmatur med dioder
Läsavstånd 25 meter 

Elegant, enkel diodarmatur. Vit stomme som standard aluminium finns mot beställning. Komplett med 4st pictogram samt monteringsskena för vägg. Armaturen finns med kondensatordrift samt potentialfri larmkontakt. Miljövänlig produkt med lång livslängd. Minimala underhållskostnader. Dioderna har ljusflöde av 75 % efter 50.000 timmar. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.

Montage: Vägg eller tak
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 6 h
Isolationsklass: 1
Skyddsklass: IP 40


Svensktillverkad Armaturen tillverkas i Sverige.

Självtestsystem AT
1 min/vecka, 1tim/månad, var 6:e månad djupurladdning. 1 timmes batteribackup. I det fall nätet faller under testperioden går armaturerna i nödljusläge. När nätet återkommit fortsätter armaturen i nödljusläge tills en full funktionstest är utförd.


Produktblad Outled med Kondensatordrift

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »