Kategorier

Outdoor Li RUBIC-UNA

Outdoor Li RUBIC-UNA

Nödbelysningsarmatur till RUBIC-UNA-systemet

Armatur med stomme i vitlackerad stålplåt (standard) men kan erhållas i ett flertal olika RAL färger. Enkel designad armatur med inbyggt värmeelement. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armatur är försedd med microprocessor laddare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Har termostatreglerat värmeelement som klarar utomhustemepratur / -25 grader C.

OUTDOOR är för anslutning till RUBIC-UNA central via kommunikationskabel.
Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.

Montage: Vägg.
Anslutning: 230V, 50Hz.
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri: Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 1.
Skyddsklass: IP65.

Produktblad Outdoor Li RUBIC-UNA

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »