Kategorier

Outdoor Li RUBIC-UNA

Outdoor Li RUBIC-UNA

Nödbelysningsarmatur till RUBIC-UNA-systemet

Armatur med stomme i vitlackerad stålplåt (standard) men kan erhållas i ett flertal olika RAL färger. Enkel designad armatur med inbyggt värmeelement. Dioderna har ett ljusflöde av 75% efter 50.000 timmar. Armatur är försedd med microprocessor laddare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektronisk bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Har termostatreglerat värmeelement som klarar utomhustemepratur / -25 grader C.

OUTDOOR är för anslutning till RUBIC-UNA central via kommunikationskabel. 
Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838.

Montage: Vägg.
Anslutning: 230V, 50Hz.
Uppladdningstid: 12 h.
Batteri: Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 1.
Skyddsklass: IP65.

Produktblad Outdoor Li RUBIC-UNA

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »