Kategorier

Quadro Li

Quadro Li

Fyrsidig hänvisningsarmatur med dioder. Läsavstånd 40 meter.

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Kuben är gjord i en enkel design som gör det möjligt att använda i de flesta miljöer.
Symbolfolier medföljer till varje armatur ( 4 st.). Armaturen finns i två olika utföranden med batteribackup och självtestsystem samt för centralmatat utförande. Dioderna har 75% ljusflöde efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838

Montage: Tak samt linupphängning.
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 12 h
Batteri: Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 1
Skyddsklass: IP 41


Produktblad Quadro Li

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »