Kategorier

Quadro Li

Quadro Li

Fyrsidig hänvisningsarmatur med dioder. Läsavstånd 40 meter.

Armaturen är tillverkad av självsläckande polykarbonatplast. Kuben är gjord i en enkel design som gör det möjligt att använda i de flesta miljöer.
Symbolfolier medföljer till varje armatur ( 4 st.). Armaturen finns i två olika utföranden med batteribackup och självtestsystem samt för centralmatat utförande. Dioderna har 75% ljusflöde efter 50.000 timmar. Armaturen är försedd med microprocessorladdare, vilket innebär lägre energiförbrukning samt kortare återuppladdningstid. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Godkänd enligt SSEN60598-2-22 och SSEN 1838

Montage: Tak samt linupphängning.
Anslutning: 230V 50Hz
Uppladdningstid: 12 h
Batteri: Litium-Jon LiFePO4.
Isolationsklass: 1
Skyddsklass: IP 41


Produktblad Quadro Li

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »