Kategorier

RUBIC-UNA

RUBIC-UNA

RUBIC-UNA styrsystem för nödbelysnings och hänvisningsarmaturer

RUBIC UNA är det senaste och mest avancerade systemet för styrning och övervakning av nödbelysnings- och hänvisningsarmaturer. Systemet är avsett för medelstora till stora anläggningar och byggnader och varje kontrollenhet kan hantera upp till 4000 armaturer med hjälp av adressmodul MPU250. Adressmodulerna kommunicerar med centralenheten via LAN.

Pekskärmens grafiska och intuitiva presentation gör det snabbt och enkelt att konfigurera och övervaka systemet. Någon extern programvar behövs inte.

Speciell utrustning för adressering behövs inte tack vare att varje adressmodul får ett unikt nummer och en unik adress vid tillverkningen, vilket förenklar både installation och underhållsarbeten.


Manual RUBIC-UNA
Manual RUBIC-UNA
Ladda ner »Dessa armaturer kan användas till RUBIC-UNA:
Hänvisningsarmaturer LED »
Nödbelysning LED »

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »