Kategorier

Övervakning nödbelysning

Adresserbar övervakning av nödbelysning

Övervakningssystem som underläggar drift och kontroll av större nödbelysningsanläggningar. Via en busslinga hämtar centralenheten in status, larm och testresultat efter önskemål.

I byggnader som har ett större antal nödbelysningsarmaturer med inbyggda batterier installerade kan det vara svårt att få en snabb överblick om armaturernas status, fungerar batterier och ljuskällor?

Manuell genomgång av en större anläggning är tidskrävande och det är lätt att missa kontroll av enskilda armaturer.

Översikt övervakningssystemÖversikt nödbelysningssystem
Ladda ner »  (OBS stor fil)
AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »