Kategorier

Övervakning nödbelysning

Adresserbar övervakning av nödbelysning

Övervakningssystem som underläggar drift och kontroll av större nödbelysningsanläggningar. Via en busslinga hämtar centralenheten in status, larm och testresultat efter önskemål.

I byggnader som har ett större antal nödbelysningsarmaturer med inbyggda batterier installerade kan det vara svårt att få en snabb överblick om armaturernas status, fungerar batterier och ljuskällor?

Manuell genomgång av en större anläggning är tidskrävande och det är lätt att missa kontroll av enskilda armaturer.

Översikt övervakningssystemÖversikt nödbelysningssystem
Ladda ner »  (OBS stor fil)
AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »