Kategorier

Jobled

Jobled

Handstrålkastare 3W LED

En synnerligen robust handlampa i slagtålig svart polykarbonat.
Det underhållsfria blybatteriet ger en brinntid på 8,5 h och på dioderna ca 30 h. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Blinkfunktion på dioderna. Strålkastarhuvudet kan vinklas 30° framåt och 90° bakåt.
Levereras med laddare för väggmontage, sladd för laddning i bil samt en orangefärgad försättslins.

Montage
: Väggmontage.
Anslutning: 230V, 50Hz.
Uppladdningstid: 24 h.
Batteri: Pb 6V 4Ah.
Isolationsklass: 2
Skyddsklass: IP 43

Nödljusfunktion
: För att nödljusfunktionen skall fungera ställer man in vredet på lamphuvudet så att huvudlampan eller sparlampan (dioder) tänds/blinkar.
Handlampan kan även ställas in så att ingen lampa tänds upp vid nätbortfall. Kontroll av batteriets status indikeras via 5 st dioder på lampans framsida.

Produktblad Jobled

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »