Kategorier

Jobled

Jobled

Handstrålkastare 3W LED

En synnerligen robust handlampa i slagtålig svart polykarbonat.
Det underhållsfria blybatteriet ger en brinntid på 8,5 h och på dioderna ca 30 h. Elektroniskt bottenurladdningsskydd optimerar batteriets livslängd. Blinkfunktion på dioderna. Strålkastarhuvudet kan vinklas 30° framåt och 90° bakåt.
Levereras med laddare för väggmontage, sladd för laddning i bil samt en orangefärgad försättslins.

Montage
: Väggmontage.
Anslutning: 230V, 50Hz.
Uppladdningstid: 24 h.
Batteri: Pb 6V 4Ah.
Isolationsklass: 2
Skyddsklass: IP 43

Nödljusfunktion
: För att nödljusfunktionen skall fungera ställer man in vredet på lamphuvudet så att huvudlampan eller sparlampan (dioder) tänds/blinkar.
Handlampan kan även ställas in så att ingen lampa tänds upp vid nätbortfall. Kontroll av batteriets status indikeras via 5 st dioder på lampans framsida.

Produktblad Jobled

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »