Kategorier

Odet

Odet

Strålkastaraggregat

Utförande: Strålkastaraggregat för stora ytor och långa avstånd. Odets kapsling är av robust ljusgrå stålplåt i standardutförandet och i IP65 varianten är det en polykarbonatkapsling.
Odet har inbyggd nödljusautomatik, slutet blybatteri med beräknad livslängd på 5 år, samt med konstant spänningsladdning och djupurladdningsskydd för att optimera batteriets livslängd. Strålkastaraggregaten finns även med självtest. Deluxe versionen kan förses med 20 W lampor vilket ger 3 h brinntid eller 50 W lampor som ger 1 h brinntid.

Montage: Vägg.
Anslutning: 230V 50Hz
Isolationsklass: 1 (ODS 20/55, Deluxe)
Isolationsklass: 2 (ODET, IP 65)
Skyddsklass: IP 20/65

Produktblad ODET

AKTUELLT

NYA MEDARBETARE

Vi har nöjet att presentera nya medarbetare till vårt team!

Henrik Larsson tillträdde i mitten av augusti tjänsten som Försäljningschef för Accenta. Henrik kommer närmast från Molex Sweden och tar med sig en gedigen erfarenhet från försäljning inom El- & Elektronikbranschen.

Gabrielle van der Wal kommer från och med början av september att arbeta som Säljare med Stockholm som utgångspunkt. Gabrielle kommer närmast från Säkerhetsresurs och tar med sig en bred kunskap från projektering och försäljning av brandskydd samt larm.  

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till Accenta!De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »