Kategorier

Odet

Odet

Strålkastaraggregat

Utförande: Strålkastaraggregat för stora ytor och långa avstånd. Odets kapsling är av robust ljusgrå stålplåt i standardutförandet och i IP65 varianten är det en polykarbonatkapsling.
Odet har inbyggd nödljusautomatik, slutet blybatteri med beräknad livslängd på 5 år, samt med konstant spänningsladdning och djupurladdningsskydd för att optimera batteriets livslängd. Strålkastaraggregaten finns även med självtest. Deluxe versionen kan förses med 20 W lampor vilket ger 3 h brinntid eller 50 W lampor som ger 1 h brinntid.

Montage: Vägg.
Anslutning: 230V 50Hz
Isolationsklass: 1 (ODS 20/55, Deluxe)
Isolationsklass: 2 (ODET, IP 65)
Skyddsklass: IP 20/65

Produktblad ODET

AKTUELLT


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »


Vi välkomnar Axel Nilsson till

oss på Accenta!


Axel har sedan mitten av oktober hand om logistiken på vårt lager i Värnamo. Närmast kommer han från ett produktionsjobb på Nominit AB.De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »