Kategorier

Powerline 5000 Digital

Powerline 5000 Digital

Växelriktat centralmatat batterisystem

Armatur med glödlampor, lysrör eller kompaktlysrör kan fritt blandas i samma installation. Armaturer med konventionella driftdon, så kallade magnetiska don, kan kombineras med armaturer som har HF-don 0,8) Aggregatet kan som är placerade i omgivningar med extrem kyla, värme eller luftfuktighet. Levereras med underhållsfria VRLA batteri.

Produktblad Powerline 5000

AKTUELLT


Ny säljare på Västkusten

Från den 1 december 2017 har Accenta utökat sin personal med en ny utesäljare med ansvar för västra Sverige - Johan Stenman.

Johan kommer närmast från Vanpee Sverige AB, där han arbetar som Tekniker/OEM säljare. Johan är utbildad installations-elektriker med inriktning på starkström och har tidigare även arbetat som elinstallatör, säljare, projektör och ljussättare.

Välkommen Johan!


Vi söker dig med passion
för ljus!


Just nu söker vi en säljare till Region Syd samt en säljare till Region Mitt. Vi söker dig som drivs av eget ansvar och av att skapa mervärde för kunden.  

Läs mer »De flesta av våra armaturer finns med i SundaHus Miljödata samt i Byggvarubedömningen

När du behöver vara säker på att armaturerna till ditt projekt uppfyller de krav som ställs i Byggvarubedömningen och SundaHus kan du lugnt välja armaturer från Accenta.


Välkommen in i webshoppen!

Nu har vi uppdaterat alla produkter och produktblad.

Logga in eller skapa ett konto »